Wanna GoGo on digitaalinen autovuokraamo Turussa

Arkista ja nopeaa palvelua 100% digitaalisesta autovuokraamosta. Wanna GoGo sijaitsee Turussa ja Raisiossa. Tutustu Wanna GoGo:n tarinaan!

Mistä kaikki lähti liikkeelle? 

Turun seudulta, Liedosta, kotoisin olevat ensihoitajat Juha ja Valtteri astuivat heille vielä täysin tuntemattomalle alalle yrityskaupan ansiosta. Ala alkoi tulla pikku hiljaa tutummaksi käytännön kautta työtä tekemällä. Tuorein silmin alaa tarkasteltuaan he huomasivat, ettei Suomessa täysin digitaalisesti toimiva yhteiskäyttöautoilu ole vielä kovinkaan tunnettua. 

Juha ja Valtteri rupesivat miettimään yhdessä, miten he voisivat kehittää turkulaisille tutusta autovuokraamosta entistäkin asiakasystävällisemmän. He kehittävät perinteisellä mallilla toimivan autovuokraamon liiketoimintaa automatisoidumpaan suuntaan vähentämällä vuokrausprosessin fyysistä ihmiskontaktia. Tulokset puhuivat puolestaan, sillä asiakkaat olivat tyytyväisiä ja yrityksen kannattavuus parani. 

Tästä syntyi idea lähteä kehittämään heidän autovuokraamonsa liiketoimintaa kohti automatisoitua ja täysin digitaalista autovuokraamoa. Heidän tavoitteenaan on tehdä auton vuokraamisesta mahdollisimman arkista, vaivatonta ja vastuullista. 

Autovuokraamomme haluaa tarjota käyttäjilleen palvelun, joka on...

Vaivaton

Vaivattomuus on alusta alkaen ollut yksi tärkeimmistä kriteereistämme. Lähes jokaisella meillä on älypuhelin jatkuvasti mukanamme, minkä vuoksi halusimme mahdollistaa vuokrausprosessin, jonka käyttöliittymänä on sovellus. Laitoimme ajastimen pyörimään ja testasimme, kuinka kauan rekisteröityminen kestää. Kello näytti 57 sekuntia ja olimme tyytyväisiä. Rekisteröitymisen jälkeen autovuokraus on entistäkin vaivattomampaa, sillä auton saa vuokrattua Wanna GoGo:n sovelluksesta muutamalla klikkauksella.

Arkinen

Sovelluksen avulla voi auton vuokrauspäätöksen tehdä h-hetkellä – melkein kuin hyppäisi auton kyytiin kotipihasta! Saatavuus on näkyvillä helposti sovelluksen kartalla eikä vuokraaminen vaadi autovuokraamossa käyntiä saadaksesi auton käyttöösi. Haluamme tehdä yhteiskäyttöautoilusta mahdollisimman arkista ja itsenäistä, minkä vuoksi kaiken tarvittavan voi tehdä sovelluksesta. Miksi sinun tarvitsisi ylipäätään omistaa auto 2020-luvulla?  

Vastuullinen

Tavoitteenamme on kehittää toimintaamme jatkuvasti vastuullisemmaksi. On tutkittu, että yhteiskäyttöautoilu vähentää päästöjä, luo lisää tilaa kaupunkeihin, ja säästää kustannuksia, jos yksityisautolla kertyy vuodessa alle 10 000 ajokilometriä (lähde). Tutkimuksen mukaan 53% vastaajista toivoisi, että yhteiskäyttöautoiluun panostettaisiin lisää tulevaisuudessa. Wanna GoGo on vastuullinen ja vaivaton vaihtoehto yhteiskäyttöautoiluun. Wanna GoGo:n tiimi etsii myös jatkuvasti uusia mahdollisuuksia tehdä yhteistyötä eri tahojen kanssa vihreämmän kaupunkielämän puolesta.  

Miten henkilö- tai pakettiauton vuokraaminen toimii digitaalisesta autovuokraamosta? 

1

Lataa sovellus ja rekisteröidy

2

Valitse kartalta lähin henkilö- tai pakettiauto

3

Go! Nauti ajostasi

4

Palauta auto tankattuna lähtöpaikkaan 

Lataa Wanna GoGo:n sovellus puhelimeesi