Pääsiäisen lomakohteet: Wanna GoGolla turvallisesti reissuun

Hiihtoloma oli ja meni, mutta ei hätää, seuraavat vapaat häämöttävät jo! Pitkäperjantaita nimittäin vietetään 2.4, ensimmäistä pääsiäispäivää sunnuntaina 4.4 ja toista pääsiäispäivää 5.4. Tämä tarkoittaa monelle pitkiä vapaita ja sitä, että on aika valita pääsiäisen lomakohteet!

Korona on pakottanut meidät pysyttelemään kotona ja minimoimaan turhat ihmiskontaktit. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että pääsiäisen pitkät vapaat tulisi viettää neljän seinän sisällä, sillä autonvuokraus tuo vapautta ja turvallisuutta liikkumiseen. Haluamme, että voit nauttia vapaistasi turvallisin mielin myös poikkeusolojen aikana. Tämän vuoksi on kuitenkin parasta välttää julkista liikennettä ja suosia henkilöautolla liikkumista, sillä siten suojaat itsesi ja seurueesi mahdollisilta altistumisilta.

Vieläkö mietit, miten viettäisit pääsiäisen pitkät vapaat?

Pääsiäinen on ihanaa aikaa nauttia aurinkoisista päivistä, tuulettua ja poistua kotoa minilomalle Turun ympäristöön! Haluamme, että sinä voit viettää lomasi rentoutuen ja turvassa ja siksi jaamme seuraavaksi meidän vinkkimme pääsiäisen lomakohteiksi.

Miltä kuulostaa pääsiäisen viettäminen eläväisellä Aurajoen rannalla autolla turvallisesti kierrellen tai Turun saariston raikkaaseen ilmaan ajellen.

Turun lähistöltä löytyy monia vierailun arvoisia huippupaikkoja. Keräsimme tähän erilaisia Airbnb-vaihtoehtoja, joista voit valita sinulle sopivimman pääsiäisen lomakohteen. Valitse sinulle sopivin majoituspaikka, nappaa mukaasi pääsiäisen parhaat herkut, vuokraa auto ja suuntaa pääsiäisen viettoon!

Budjettivaihtoehto

 1. Uutta vastaava kulmahuoneisto kerrostalon ylimmässä kerroksessa. Täydellinen sijainti ulkoilusta nauttivalle. Illalla pääsee kuitenkin saunaan rentoutumaan ja nauttimaan ylimmän kerroksen uskomattomista maisemista.

  2 vierasta, 95€/yö

  Etäisyys Turusta noin 15 km

  Ilmainen pysäköinti kadun varrella

 2. Tilava talo meren rannalla.
  Omaa rauhaa rakastavalle. Talossa on oma sauna ja takka, jonka ääressä on ihana istua iltaa.

  2 vierasta, 95€/yö

  Etäisyys Turusta noin 23 km.

  Alueella on maksuton pysäköinti.

Törsäilyvaihtoehto

 1. Meren rannalla luonnon rauhassa sijaitseva idyllinen mökki

  Täydellinen rentoutumiskohde meren ja luonnon läheisyydessä viihtyvälle.

  2 vierasta, 130€/yö

  Etäisyys Turusta 16 km.

  Pihalla on runsaasti ilmaista pysäköintitila.

 2. Saaristokohde, joka sopii myös lapsiperheelle.

  Paljulla varustettu moderni mökki, jossa on ihana rentoutua pääsiäisen viettoon.

  2 vierasta, 143€/yö

  Etäisyys Turusta noin 40 km.

  Ilmainen lauttamatka, jonne auton saa mukaan. Alueella ilmainen pysäköinti.Mikäli et halua lähteä retkelle yön yli, voit vuokrata auton myös lyhyemmäksi ajaksi ja ajella Turun keskustaan tai kauemmas ihailemaan maisemia ja viettämään aikaa sinulle tärkeiden ihmisten kanssa.

Älä unohda ottaa mukaasi pääsiäisen parhaat herkut, kuten lammaspaisti, mämmi, pasha ja suklaamunat! Näillä vinkeillä pääset varmasti nauttimaan vapaista täysin rinnoin!

Muistathan kuitenkin että,

· Matkustat vain terveenä

· Käytät kasvomaskia kun olet kontaktissa muiden kuin oman perheen jäsenten kanssa, ellei sinulla ole terveydellistä estettä maskin käytölle

· Pidät turvavälit, mikäli kohtaat matkallasi muita ihmisiä

· Huolehdit hygieniasta kohteessa ja matkalla (Wanna GoGon autoissa on tarjolla käsidesiä)

Miten yhteiskäyttöautoilu toimii Wanna GoGolla?

1

Lataa sovellus ja rekisteröidy ilmaiseksi.  

Lataa sovellus ja täydennä tietosi auton vuokrausta varten. Rekisteröityminen on helppoa ja se vie vain minuutin.  

2

Valitse kartalta lähin henkilö- tai pakettiauto. 

Valitse tarpeisiisi sopiva henkilö- tai pakettiauto kartalta. Vuokraa auto milloin vain – 24/7! Hinnat ovat selkeästi esillä sovelluksessa, alkaen 7 euroa/tunti.  

3

Go! Nauti ajostasi. 

Sinun ei tarvitse noutaa avaimia mistään, sillä auton ovet aukeavat suoraan sovelluksen välityksellä. Avaa siis ovet, tarkasta auto ja nauti ajostasi! Ajon jälkeen auto palautetaan lähtöpaikkaan.

Terkuin,

Juha & Valtteri

Juha & Valtteri

Lataa Wanna GoGo:n sovellus puhelimeesi