Vuokraa paku tunniksi Wanna GoGolla

Tarvitsetko shoppailureissulle taikka muutolle pikaisesti apua? Lue, miten helppoa on vuokrata paku tunniksi (tai pidemmäksi aikaa!) Wanna GoGolla. 

Wanna GoGo tekee pakun vuokraamisesta helppoa ja edullista. Voit vuokrata sen tunniksi tai jopa useammaksi vuorokaudeksi tarpeidesi mukaan!. Et tarvitse muuta vuokraamiseen kuin älypuhelimesi. Jos etsit pakua pikaisten askareiden hoitoon, kuten isompaan shoppailureissuun tai uuden sohvan noutamiseen (jonka löysit juuri Torista), Wanna Gogo on täydellinen valinta sinulle. Voit valita jonkin kolmesta paku koosta. tai jos pienempi tila riittää, niin voit napata meidän Renault Clio -henkilöauton käyttöösi.  

Kuinka vuokrata auto tunniksi Wanna GoGolla?

Wanna GoGo on 100% digitaalinen palvelu, mikä mahdollistaa auton vuokrauksen vaivattomuuden ajasta ja paikasta riippumatta Voit vuokrata henkilö- tai pakettiauton täysin ajasta riippumatta, yhdestä tunnista useampaan vuorokauteen, tarpeesi mukaan. Rekisteröityminen palveluun vie vain pari minuuttia ja rekisteröidyttyäsi järjestelmään, voit vuokrata auton muutamalla klikkauksella! Tällä hetkellä autojamme voi vuokrata Turusta, mutta autolla voi ajella pidemmällekin.  

Wanna GoGo -sovelluksen kautta pääset katsomaan kartalta lähinnä sinua olevan auton ja aloittamaan varauksen helposti. Etuna Wanna GoGon käytössä on, että auton ovet aukeavat suoraan sovelluksesta, joten avaimia ei tarvitse lähteä noutamaan eri noutopisteestä. Voit siis hoitaa askareesi huolettomasti ja joustavasti. Pystyt myös lisäämään aikaa ajollesi helposti, kunhan kukaan ei ole tehnyt varausta sinun jälkeesi. Lopetettuasi ajon, palauta auto lähtöpaikkaan tankattuna. Autonavaimet jätetään hansikaslokeroon ja auton ovet lukitaan sovelluksesta. Easy as that!  

Klikkaa alta askeleet pakun vuokraukseen

Lataa sovellus ja täydennä tietosi auton vuokrausta varten. Rekisteröityminen on helppoa ja se vie vain minuutin.

Valitse tarpeisiisi sopiva henkilö- tai pakettiauto kartalta. Vuokraa auto milloin vain – 24/7! Hinnat ovat selkeästi esillä sovelluksessa, alkaen 7 euroa/tunti.

Sinun ei tarvitse noutaa avaimia mistään, sillä auton ovet aukeavat suoraan sovelluksen välityksellä. Avaa siis ovet, tarkasta auto ja nauti ajostasi!

Lopetettuasi ajon, palauta auto lähtöpaikkaan tankattuna. Samalla autosta tulee siivota roskat ja puistella matot. Avaimet jätetään hansikaslokeroon ja auton ovet lukitaan sovelluksesta.

Lähde reissuun pakun avulla?

Nappaa ystävien tai perheen kanssa Wanna GoGo alle ja lähtekää yhdessä seikkailemaan Naantaliin.  

Tässä pari vinkkiä reissuun:  

Naantalin Rantaraitti: Iltakävelyllä kannattaa kiinnittää huomio rannan valotaiteeseen, mikä luo kuvioita katujen pintaan.  

Vanha kaupunki: Putiikki Roosa ja Wanha Naantali Kauppa ovat täynnä, mitä kummallisempaa tilpehööriä ja matkamuistoja. 

Seuratkaa @thedelicioussideofnaantali ja löydätte kattavan listauksen Naantalin ravintoloista, kahviloista sekä lähituottajista. 

Etätyöskentelyä lintukodossa: Ota irtiotto arjesta ja lähde etätöihin Naantaliin. Valitse etätyökohteeksi Lintulan pikkukotien Leivosen huoneisto. Etätyöhuoneistoissa voi majoittua kaksi henkilöä, joten ota etätyöstä kaikki irti ja yhdistä siihen minilomaviikonloppu perheen tai ystävien kanssa!  

Wanna GoGo haluaa tehdä autoilusta arkista, vaivatonta ja vastuullista. Nopeaa palvelua 100% digitaalisesta autovuokraamosta, joten seuraavan kerran kun tarvitset autoa tunniksi (tai useammaksi päiväksi), muista Wanna GoGo! 

Terkuin,

Juha & Valtteri

Juha & Valtteri

Lataa Wanna GoGo:n sovellus puhelimeesi